Termeni și condiții

Bine ați venit la www.ruteauto.md!

Termenii și condiții de față reprezintă acordul între utilizatorul site-ului www.ruteauto.md și RuteAuto Internationale SRL (denumit în continuare ”Companie”) și reglementează accesul și utilizarea site-ului https://ruteauto.md/, precum și orice alt canal media, site web mobil, aplicații a Companiei (denumite colectiv în continuare ”Site”). Utilizarea acestui Site implica acceptarea tacita a Termenilor și a condițiilor de utilizare prezentate mai jos. DACĂ NU SUNTEȚI DE ACORD CU ACEȘTI TERMENI ȘI CONDIȚII, SAU NU DORIȚI SĂ FIȚI LIMITAT DE ACEȘTIA, NU UTILIZAȚI SITE-UL, PRODUSELE SAU SERVICIILE COMPANIEI.

Compania își rezerva dreptul de a modifica, adăuga condiții și de a actualiza în orice moment conținutul acestor Termeni și condiții, fără o notificare prealabila. Compania va face acest lucru prin postarea unei versiuni actualizate sau modificate a acestor termeni și condiții pe acest Site. Utilizarea acestui Site după astfel de modificări constituie acordul dumneavoastră de a respecta Termenii și condițiile revizuite. Astfel, va rugam sa vizitați periodic aceasta secțiune pentru a verifica Termenii și condițiile pe care ați agreat sa le respectați.

Site-ul Companiei este conceput și destinat utilizatorilor din țări, unde poate fi folosit în mod legal. Nu facem nicio declarație conform căreia Site-ul respectă cerințele legale în vigoare în țara sau jurisdicția din care accesați site. Sunteți singurul responsabil pentru respectarea legilor aplicabile ale țării sau statului în care puteți accesa și utiliza site-ul.

Site-ul este destinat utilizatorilor care au vârsta de cel puțin 18 ani.

Drepturile de proprietate intelectuală

Conținutul Site-ului este proprietatea Companiei sau a părților terțe și este apărat de Legea privind dreptul de autor și drepturile conexe și de legile privind proprietatea intelectuala și industrială.

Copierea, modificarea, distribuirea, publicarea, descărcarea, încărcarea, postarea sau transmiterea materialelor/informației de pe Site-ul, fie integral, fie parțial, sub orice formă sau în orice mod, fără aprobarea scrisă prealabilă a Companiei sau a proprietarului drepturilor de autor nu este permisă.

Prelucrarea datelor cu caracter personal

Va rugăm sa accesați pagina Politica de confidențialitate.

Obligațiile utilizatorului

Prin utilizarea acestui Site și/sau servicii:

  • sunteți de acord sa furnizați informații adevărate, corecte, actuale și complete despre dumneavoastră;
  • veți menține acuratețea și actualitatea informației de înregistrare furnizate;
  • garantați ca aveți capacitate deplina de exercițiu sau, în cazul unei persoane juridice, sunteți o societate înmatriculata, care funcționează în conformitate cu legile, și reprezentanții dvs. sunt în mod valabil autorizați să exprime acordul dvs. legal cu privire la accesarea, vizitarea sau utilizarea în orice alt mod a Site-ului și sau serviciilor Companiei;
  • nu sunteți minor în statul în care locuiți
  • nu veți accesa Site-ul prin mijloace automate sau non-umane, fie printr-un bot, un script, sau altfel;
  • utilizarea de către dvs. a Site-ului nu va încălca nici o lege sau reglementare aplicabilă.

In vederea utilizării unor servicii de pe Site, vă vom solicita crearea unui cont de utilizator sau înregistrarea pe Site. Dacă informația furnizată de Dvs. este neadevărată, inexactă, neconformă sau incompletă, avem dreptul să suspendăm sau să terminăm contul dvs. și să refuzăm orice utilizare actuală sau viitoare a Site-ului (sau a oricărei porțiuni a acestuia).

Sunteți de acord să păstrați informația cu privire la parola Dvs. confidențială și va asumați responsabilitatea pentru orice utilizarea a contului de utilizator al Dvs. și a parolei Dvs.

Eliminarea linkurilor de pe Site-ul Companiei

În caz dacă considerați orice link pe Site-ul Companiei ofensator din orice motiv, sunteți liber să contactați Compania pentru a ne informa în orice moment. Vom lua în considerare cererile de eliminare a link-urilor , dar nu suntem obligați să vă contactăm direct.

Toate materiale de pe acest Site sunt oferite ”așa cum sunt”. Companie nu oferă nici o garanție că Site-ul va fi disponibil neîntrerupt sau ca că informațiile de pe acest Site sunt actualizate, complete și fără erori.

Excluderi și limitări ale responsabilității

Compania nu va fi responsabilă fată de utilizatori pentru orice pierdere sau daune directe sau indirecte suferite de orice utilizator în legătura cu utilizarea sau incapacitatea de utilizare sau rezultatul utilizării Site-ului Companiei,  a site-urilor legate de acesta și oricăror materiale postate pe acesta.

Publicat la 30.03.2022